Restaria Loon is dankzij de verbouwing flink gegroeid. Er is plek voor 56 gasten. (foto: Rikus ten Brücke)
Restaria Loon is dankzij de verbouwing flink gegroeid. Er is plek voor 56 gasten. (foto: Rikus ten Brücke)

Deuren Restaria Loon feestelijk geopend

  Zakelijk

De deuren van Restaria Loon aan het Hof van Loon 2 is Overloon werden vrijdagmiddag officieel geopend. Ine van de Laar en Piet Roelofs zijn dan ook zo trots als een pauw: "Alles is weer spic en span. We zijn heel erg blij met het eindresultaat."

Vanwege de bouw van het Hof van Loon was Restaria Loon ruim één jaar gesloten voor publiek. De laatste maanden stond Van de Laar samen met haar partner al wel op het plein met een frietwagen. "Nu kunnen we eindelijk weer aan de slag. Het zal wel weer even wennen zijn. We hebben al twee dagen proefgedraaid."

Zoals de naam al doet vermoeden is Restaria Loon zeker geen doorsnee snackbar. Er worden tal van warme gerechten geserveerd. "Denk hierbij aan wok- pastamaaltijden, maar we hebben ook diverse schotels met onder meer saté en shoarma. Natuurlijk hebben we ook een goede schnitzel op de kaart staan." Voor de verbouwing was er in het restaurant plek voor twintig gasten. Dat aantal is ruim verdubbeld naar 56 plekken. "We zijn er echt op vooruitgegaan. Het resultaat is verbluffend." Momenteel heeft Restaria Loon elf medewerkers. Van de Laar geeft aan dat ze nog wel op zoek is naar diverse avond- en weekendkrachten. "We kunnen nog wel wat handjes gebruiken."

Meer berichten