Logo boxmeersweekblad.nl


Pip, Pelle en Arie de Postbode zetten dus alles op alles om de beste en leukste show ooit te maken. Er komen sprookjes, verbazingwekkende acts en bekende artiesten.
Pip, Pelle en Arie de Postbode zetten dus alles op alles om de beste en leukste show ooit te maken. Er komen sprookjes, verbazingwekkende acts en bekende artiesten.

De inspecteur komt naar Openluchttheater Overloon

  Toerisme

Op woensdag 26 juli om 14.30 uur wordt het Openluchttheater in Overloon opgevrolijkt door de Pip & Pelle met hun voorstelling De inspecteur komt!. Een grappige voorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar.

Overloon - Ojee, de Inspecteur komt langs! Er is paniek in de tent! Meneer Pruim heeft Pip & Pelle opgebeld met de mededeling dat hij naar de Pip & Pelle Show komt kijken. Deze zure inspecteur komt kijken of de show wel leuk genoeg is. Pip, Pelle en Arie de Postbode zetten dus alles op alles om de beste en leukste show ooit te maken. Er komen sprookjes, verbazingwekkende acts en bekende artiesten. Maar of dat nu allemaal zo'n goed idee is...?

Vorig jaar traden Pip & Pelle op in het Openluchttheater met de voorstelling Circus Pip & Pelle. Ze hebben een eigen tv-serie en inmiddels ook een eigen YouTube-kanaal.

De voorstelling is op woensdag 26 juli om 14.30 uur in het Openluchttheater Overloon. Kaarten kosten 7 euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Plus Verbeeten Overloon, bij restaurant Museumzicht en via de website. Ook aan de kassa, zolang de voorraad strekt. De kassa is geopend vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling.

Adres: Museumpark 1 (naast restaurant Museumzicht). Bij slecht weer is de voorstelling in gemeenschapshuis De Pit in het centrum.

openluchttheateroverloon.nl

Reageer als eerste
Meer berichten