De Raaijhal in Overloon maakt zich op voor de Sporten in blacklight-dagen.
De Raaijhal in Overloon maakt zich op voor de Sporten in blacklight-dagen.

Sporten in blacklight in Raaijhal Overloon

  Sport

In de Raaijhal in Overloon worden van donderdag 27 tot en met zaterdag 29 december voor de derde maal de Sporten in blacklight-dagen gehouden.

De dagen worden opgezet door volleybalvereniging Sportivo, voetbalvereniging SSS'18 uit Overloon, korfbalvereniging DES uit Vierlingsbeek en handbalvereniging Manual uit Venray. Volleyballen, korfballen, handballen en zaalvoetballen in een bijna donkere hal. De Raaijhal wordt volledig verduisterd met alleen UV-verlichting. De belijning, netranden, ballen, korven en goals zijn beplakt met fluoriderende materialen. De voetballers bijten het spits af op woensdag 27 december.

Op donderdag 28 december zijn overdag de handballers aan de beurt en 's avonds de volleyballers. De korfbalsters sluiten het toernooi af op 29 december. De spelers dienen goed zichtbaar en herkenbaar te zijn en mogen helemaal losgaan met neonschmink, haarspray, reflecterende nagellak en zwarte of juist reflecterende kleding, wel of niet bewerkt met neonverf. Dit om ervoor te zorgen dat ze in het donker goed te zien zijn. Wie zelf geen neonschmink heeft, kan zich in de Raaijhal schminken Na de prijsuitreiking start de afterparty. Meer info en inschrijven: www.raaijhal.nl/nieuws/6. De entree is gratis.

Meer berichten