Op de foto enkele jeugdige voetbaltalenten van Volharding die deelnemen aan de fanactie in Vierlingsbeek en Overloon.
Op de foto enkele jeugdige voetbaltalenten van Volharding die deelnemen aan de fanactie in Vierlingsbeek en Overloon. (Foto: )

Actie PLUS: persoonlijke fanshop voor leden clubs

  Sport

Spelers als Messi, Ronaldo en Neymar hebben uiteraard al sinds jaar en dag hun eigen online fanshop.

In samenwerking met PLUS Verbeeten hebben de leden van SSS'18, Scouting Overloon, DES, Judoclub Randori en Volharding nu ook de mogelijkheid om hoogstpersoonlijk hun eigen online fanshop te openen. In de deze online winkel kunnen leden terecht voor fanartikelen met hun eigen spelersfoto of het logo van de club. Kaarten, placemats, koelkastmagneetjes, een broodtrommel, een posters of een mok… echt van alles! Helemaal mooi is dat iedereen de fanartikelen gratis bij elkaar kan sparen.

Exclusief bij PLUS Verbeeten (in Overloon en Vierlingsbeek krijgt de klant tot en met 12 januari bij elke 10 euro aan boodschappen één spaarpunt. Tevens kun je wekelijks bij aankoop van speciale actieproducten snel extra spaarpunten scoren. Met deze spaarpunten kunnen de leden van de aangesloten verenigingen de fanartikelen heel eenvoudig bestellen en afrekenen in hun eigen fanshop. Helemaal gratis. Met iedere bestelling steunen de leden ook nog eens hun eigen club.

Meer berichten