Voorzitter Tom Lenders van FBM'68, links op de foto: "We staan er prachtig op."
Voorzitter Tom Lenders van FBM'68, links op de foto: "We staan er prachtig op."

FBM'68 Maashees trots op nieuwe jubileumtenue

  Sport

"We zijn enorm trots op ons nieuwe tenue." Hij zegt het met een brede grijns op zijn gezicht. Tom Lenders, voorzitter van FBM'68 in Maashees, mag met recht fier zijn op de nieuwe outfit die vrijdagavond in het bijzijn van ruim 60 supporters, spelers en vrienden van het cafévoetbalteam in de plaatselijke blokhut werd gepresenteerd.

 "Dankzij sponsoren staan we er in ons gouden jubileumjaar prachtig op. Sokken, broeken, tenue en trainingspak: alles is nieuw. En natuurlijk in onze clubkleuren rood, zwart en een vleugje wit." Met een lach: "Als we nu onze wedstrijden niet winnen, weet ik het ook niet meer." In de jaren '60 schoten de cafévoetbalteams in het Land van Cuijk als paddenstoelen uit de grond, maar daar zijn er nog maar weinig van over. Friet Boys Maashees, afgekort FBM'68, is een van de weinig overgebleven verenigingen. De club viert dit jaar zelfs haar gouden jubileum. Het 50-jarig bestaan wordt gevierd met een feestweekend op vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus 2018 in de Vetbak in Maashees.

Oud-spelers worden binnenkort persoonlijk uitgenodigd voor de receptie en reünie op de vrijdagavond. Coverband Afslag 7 zorgt voor de muziek op de zaterdagavond. Voor meer informatie hou de Facebookpagina en de website (www.fbm68.nl) van de club in de gaten.

Meer berichten