Logo boxmeersweekblad.nl
Daags na de Tour

Nederlandse winnaar Touretappe naar Boxmeer

  Sport

Historisch, passie, held, kunststukje, onverwoestbaar…superlatieven schieten te kort om de fantastische etappezege van 'onze'  Bauke Mollema te duiden. En als iemand het is gegund, is het wel de geboren Groninger die het woord 'opgeven' niet in zijn woordenboek heeft staan. Zo iemand mag niet ontbreken in Boxmeer. 

BOXMEER - Vorig jaar won Mollema in Boxmeer Daags na de Tour. Met zijn Tourritzege krikte hij zijn wielerstatus flink verder de hoogte in. Boxmeer houdt van helden. Natuurlijk staat Mollema ook dit jaar op het wensenlijstje van Daags na de Tour.

"Ik heb al vaker gezegd dat wij graag alle Nederlandse Tourrenners aan de start willen", zegt rondebaas Pierre Hermans. "Een Nederlandse etappewinnaar ontbreekt niet aan de start in Boxmeer. Dat is het uitgangspunt."

Aan Hermans en consorten nu de uitdaging om de komst van de nieuwe Nederlandse wielerheld naar Boxmeer daadwerkelijk waar te maken. Blijf de berichten over Daags na de Tour op internet en in sociale en andere media nauwlettend volgen. Het laatste nieuws over de ronde vindt u daar. Ook over de komst naar Boxmeer van Bauke Mollema die van de Daags na de Tour-organisatie natuurlijk de hartelijke felicitaties krijgt. 

Reageer als eerste
Meer berichten