Reageren op deze foto? Ga naar: www.bhic.nl/boxmeer (Foto: collectie BHIC)
Reageren op deze foto? Ga naar: www.bhic.nl/boxmeer (Foto: collectie BHIC) (Foto: Collectie BHIC)
Kijk naar Toen

Opening Sparwinkel Kersten

  Historie

Deze goed gevulde zaak is de Sparwinkel van Kersten in Boxmeer. In 1958 werd deze foto gemaakt, mogelijk vanwege de opening (op de grond staat een bos bloemen).

Boxmeer - We zien gebak, koeken en bonbons, maar ook conserven en een mandje sinaasappels. Voor wie even op zijn beurt moest wachten, staat er een stoel. In het oog springt ook de slogan aan de muur: '10% korting 100% kwaliteit'.

Kwam jij hier wel eens voor bokkenpootjes of chocolaterieën en nam je dan plaats voor de toonbank? Of stond je daar juist achter en bediende je de klanten in deze zaak? Waar leidde de deur helemaal links op de foto heen? En hoe werkte dat met die 10% korting? Kortom: heb je herinneringen aan deze zaak? Laat dan een berichtje achter op onderstaande website, bel of stuur een e-mail. Vertel jouw verhaal via het digitale geschiedenisboekje over Boxmeer en lees dat van anderen op bhic.nl/boxmeer onder 'Kijk naar Toen'.

Kijk naar Toen

Iedere foto vertelt een verhaal. Het mooist zijn de persoonlijke verhalen die erachter schuil gaan. Was jij erbij? Weet je nog wat er gebeurde? Vertel het en 'schrijf geschiedenis'. Deze rubriek is een productie van het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC) en het Boxmeers Weekblad. Reageren via de site, 073-6818500 of kijknaartoen@bhic.nl.

Meer berichten