Speelgroep Boxmeer presenteert een nieuw stuk: Hotel Hommelus. (foto: Rob Daanen Fotografie)
Speelgroep Boxmeer presenteert een nieuw stuk: Hotel Hommelus. (foto: Rob Daanen Fotografie)

Speelgroep Boxmeer speelt Hotel Hommelus

  Cultuur

 Amateurtoneelvereniging Speelgroep Boxmeer brengt op zaterdagavond 21 april en zondagmiddag 22 april 2018 weer een theaterstuk ten tonele in het Weijertheater: Hotel Hommelus.

Dit komisch stuk is uitgekozen door jubilaris Willy Verstraten-van den Berg. Zij staat dit jaar alweer 25 jaar op de planken. Ook dit jaar vertoont zij haar toneelkunsten als de ordinaire, altijd rokende Anita. Een korte inhoud van het stuk Hotel Hommelus: Karin, een zakelijke en vergeetachtige vrouw en haar ordinaire en altijd rokende zus Anita runnen samen hotel Hommelus. Annie is de werkster en manusje van alles. We treffen Wilbert, een vaste gast, een sulletje en verzamelaar van allerlei beestjes. Verder komt het zeer bekakte echtpaar Charles en Marilyne logeren. Gerrit en Stein, een stel uit het dorp vieren hun 40 jarig huwelijk. Zij praten dialect en vormen een mooi stel samen. Rozalinde, een waarzegster, krijgen ze ook te logeren. Dan niet te vergeten, Aafke en Henriette, al jaren vriendinnen door dik en dun. Een vrolijke spel, met zeer uiteenlopende typetjes en vol vaart en komische ontwikkelingen, onder regie van Henny Verschuren.

De uitvoeringen zijn op zaterdagavond 21 april aanvang 20.15 uur en zondagmiddag 22 april aanvang 14.30 uur. Entree 11 euro, voor KBO-leden 9 euro (op vertoon van hun pas aan de kassa), inclusief pauzedrankje.

Voor kaartjes en meer informatie: De Weijer in Boxmeer, telefoon (0485) 574919.

Meer berichten