Het Artem Trio treedt op in Madeleine. (persfoto)
Het Artem Trio treedt op in Madeleine. (persfoto)

Artem Trio in Madeleine

  Cultuur

Op dinsdag 3 april 2018 treedt het Artem Trio in expertisecentrum Madeleine in Boxmeer op. Sara Balasch Lozano (viool), Violeta Gonzalez Tomas (cello) en Maria Lopez Belarte (piano) brengen een gevarieerd klassiek programma met werken van onder andere Mendelssohn, Piazzolla en Sjostakovitsj. Iedereen is van harte welkom om dit concert gratis bij te wonen.

Het concert begint om 15.00 uur in Madeleine aan de Velgertstraat 1 in Boxmeer. Het programma duurt één uur (zonder pauze). Dit optreden is onderdeel van een reeks klassieke concerten. Het volgende optreden vindt plaats op 10 juli 2018. De optredens zijn op verzoek van Madeleine georganiseerd door de Stichting Muziek in Huis. Het wordt mede mogelijk gemaakt door Pantein, INERGY, Grovestins Stichting en particuliere donateurs.

Het Artem Trio richt zich op het presenteren van de grote werken uit de kamermuziekliteratuur en doet dat in een breed scala van stijlen, van klassieke tot hedendaagse muziek. De dames zijn steeds op zoek naar verschillende manieren om de muziek uit te voeren. Bij hun optredens letten zij in het bijzonder op het brengen van de juiste sfeer en zoeken zij aansluiting bij het publiek.

Meer berichten