Logo boxmeersweekblad.nl


Mark van de Veerdonk. (foto: Cathrien van de Veerdonk.
Mark van de Veerdonk. (foto: Cathrien van de Veerdonk.

Mark van de Veerdonk in Overloon

  Cultuur

Cabaretier Mark van de Veerdonk komt op zaterdag 9 december om 20.00 uur naar De Pit in Overloon met de voorstelling KaasKleum.

KaasKleum gaat over Het Menselijke Tekort: We willen steeds meer en meer en juist daardoor krijgen we alsmaar minder. Welke oen heeft bijvoorbeeld de sleutelhanger bedacht, de uitvinding die het mogelijk maakte om al je sleutels in één keer kwijt te raken? Wie kwam op het onzalige idee om chips te gaan verkopen in ouwe tennisbalkokers? En het ultieme middel tegen droog haar is toch gewoon water!? Van de Veerdonk: "Nee, op weg naar een beter leven zijn we behoorlijk de weg kwijt geraakt!" In KaasKleum vertelt de Brabantse cabaretier over zijn zoektocht naar dingen die er nog wel degelijk toe doen. Een ongeremd vehikel brengt hem over een Japanse achtbaan via de website van zijn slager naar de Noordkaap. Het lachspektakel duurt ruim tweemaal 50 minuten. Daarbij staat, hangt en zit Van Veerdonk weer tegen, onder of boven op een idioot decorstuk, zo onderhand zijn handelsmerk. Net zoals de hoge grapdichtheid van zijn shows. Alleen Tokyo komt met zijn bevolking in de buurt, qua dichtheid dan.

De kaartverkoop is op 3 december van 11.00 tot 12.00 uur in De Pit of via e-mail info@depitoverloon.nl. Zie ook www.depitoverloon.nl.


reageer als eerste
Meer berichten




Shopbox