Logo boxmeersweekblad.nl


Muziekvereniging O.L. Vrouwe Gilde Holthees-Smakt.
Muziekvereniging O.L. Vrouwe Gilde Holthees-Smakt.

Kerstconcert in Smakt

  Cultuur

Het jubileumjaar van muziekvereniging O.L. Vrouwe Gilde Holthees-Smakt wordt afgesloten met een kerstconcert op zaterdag 16 december om 19.30 uur in de St. Jozefkerk in Smakt.

De muziekvereniging voert in samenwerking met Zangvereniging St. Caecilia uit Ottersum en theaterschool Musical4All uit Venray e.o. het kerstconcert uit. Het koor, onder leiding van dirigent Peter Broekmans, bestaat uit ruim zestig leden. Een aantal leden zingt al meer dan 50 jaar bij het koor. Zij werken met veel plezier aan uitbreiding van het repertoire. In 2016 vierden zij hun 75-jarig jubileum. Musical4All is een groep van zestien jongeren tussen de negen en achttien jaar.

Zij krijgen zang-, theater- en dansles van Jacqueline Fijnaut en Frank van den Berg en verzorgen al ruim elf jaar met grote passie diverse opleidingen voor alle leeftijden. De lessen zijn persoonlijk, inspirerend, professioneel en van hoog niveau. Fijnaut is veelzijdig met pop, rock, jazz, klassiek en musicals. Van den Berg zijn passie is muziektheater in het algemeen en musical specifiek. De entree is gratis en na afloop van het concert kan er worden geborreld in 't Pelgrimshuis.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox