Voix Là zoekt versterking. (foto: Foto Focus Jack Tillmanns)
Voix Là zoekt versterking. (foto: Foto Focus Jack Tillmanns)

Beugens koor Voix Là zoekt tenoren en bassen

Tenoren en bassen die zich melden bij Voix Là kunnen rekenen op een vorstelijke behandeling. Het koor uit Beugen zit om hen te springen.

Voix Là heeft zojuist de repetities weer hervat na de zomervakantie. "Een ideaal moment om in te stappen", zegt secretaris Jan van Deursen. "We beginnen met veel nieuwe liedjes zodat je gelijk oploopt met de rest van het koor. Onze tenoren en bassen kunnen best wat versterking gebruiken." Voix Là heeft nu 20 leden: 13 vrouwen en 7 mannen.

Het koor repeteert iedere woensdagavond in 't Posthuis onder leiding van dirigent, componist en arrangeur Wilbert Friederichs. "Ons repertoire is niet in één hokje te stoppen. Bij ons kun je na een ingetogen klassiek stuk zomaar terecht komen in een uitbundig drinklied, een soulklassieker of in humoristische Nederlandstalige kleinkunst. Ik weet, elk gezelschap noemt zich tegenwoordig 'misschien wel het leukste koor van…' En het is bij ons ook gezellig. Maar vergis je niet, de kwaliteit telt net zo hard mee. We werken best hard en oefenen ook thuis." Wie eens een kijkje wil nemen bij Voix Là is van harte welkom: zing vrijblijvend een of twee keer mee. Bel met Jan van Deursen, 06-22449250, of mail: info@voixlabeugen.nl. Zie ook www.voixlabeugen.nl of www.facebook.com/voixlabeugen.

Meer berichten