Michelle David is vrijdag 23 augustus te gast in het Weijerparktheater. (persfoto)
Michelle David is vrijdag 23 augustus te gast in het Weijerparktheater. (persfoto)

Weijerparktheater met Michelle David en film

Op vrijdag 23 augustus is de inmiddels internationaal doorgebroken Michelle David te gast in het Weijerparktheater Boxmeer.

Michelle David heeft opgetreden bij alle grote festivals in Nederland, onder andere Pinkpop en North Sea Jazz Festival en zij is de enige geweest die een compleet Muziekcafé aan het dansen wist te krijgen in theater De Weijer, ook niet onverdienstelijk. Muziekprogrammeur Renée Wijnhoven voorziet dan ook dat stilzitten geen optie is de 23e. ?Zangeres Michelle David werd geboren in North Carolina, groeide op in New York, en is samen met Onno Smit en Paul Willemsen (van o.a. Beans & Fatback en Lefties Soul Connection) in haar Gospel Sessions op zoektocht naar de bakermat van de gospel en soul. Tickets kosten 19,50 en zijn verkrijgbaar via www.deweijer.nl

Op zaterdag 17 augustus wordt een gratis buitenfilm in het Weijerparktheater vertoond. Het is de muziekdocumentaire La Buena Vista Social Club: Adios! ?

In deze nieuwe muziekdocumentaire kijken de bandleden terug op hun succesvolle carrière en delen ze vol passie persoonlijke verhalen. Vrije entree, een gift wordt gewaardeerd. Aanvang 21.00 uur.

Meer berichten