De uitreiking van cheques ter waarde van € 17.000 zorgde voor een groot feest tijdens het Blarenbal in Boxmeer. (Foto: Bas Delhij)
De uitreiking van cheques ter waarde van € 17.000 zorgde voor een groot feest tijdens het Blarenbal in Boxmeer. (Foto: Bas Delhij) (Foto: )

Zeventienduizend euro voor twee goede doelen

Traditioneel haalt Ronde Tafel 126: Land van Cuijk en Noord-Limburg elk jaar zoveel mogelijk geld op voor het goede doel rondom de Nijmeegse Vierdaagse. Ook dit jaar werden er weer cheques met mooie bedragen uitgedeeld tijdens het Blarenbal in Boxmeer. Door een inspanning van zowel de Ronde Tafel, vele sponsoren én wandelaars die de Vierdaagse liepen met het gesponsorde Ronde Tafel-shirt werd er in totaal € 17.000 uitgereikt.

Voorzitter van de Ronde Tafel Dennis van der Locht geeft dat de reacties dit jaar enorm enthousiast zijn: "We merken dat iedereen in de regio wel iemand kent die te maken heeft gehad met het Ronald McDonald huis in Nijmegen en de kinderafdeling van het Maasziekenhuis. Dat maakt dat lopers, sponsoren en tafelaars allemaal nog een stapje extra hebben gezet om deze prachtige prestatie voor elkaar te krijgen".

Rondom de kerst gaat de Ronde Tafel wederom op hun zogenaamde 'kersttour' om hierbij nog eens cheques uit te reiken aan goede doelen in het Land van Cuijk en Noord-Limburg.

Meer berichten