Wagens van BK op de snelweg. (Eigen foto)
Wagens van BK op de snelweg. (Eigen foto) (Foto: )

BK Sneltransport Boxmeer breidt uit

BK Sneltransport, sinds april vorig jaar gevestigd op bedrijvenpark Sterckwijck te Beugen, presenteert zich dit jaar voor het eerst als hoofdsponsor van het Boxmeerse wielerspektakel Daags na de Tour. Het bedrijf met vestigingen in Veghel, Nieuwegein en Schiphol, breidt volgend jaar op het Beugense bedrijventerrein verder uit.

Door Frans Fleuren

Paul Bouwmeester(44), geboren in Veghel, samenwonend in Ledeacker en vader van twee kinderen van 11 en 3, is eigenaar van BK Sneltransport. "Ik heb dit bedrijf in november 2001 opgericht in Veghel. Sinds 2006 is Rogier Wils uit Teeffelen bij Oss mijn rechterhand, mijn logistieke manager. In 2007 kwam er een vestiging bij in Nieuwegein en sedert 2013 is BK Sneltransport ook te vinden op Schiphol. In Beugen heb ik me in april vorig jaar gevestigd op het mooie bedrijvenpark Sterckwijck met een GDP warhouse. Dat is speciaal geschikt voor de opslag van farmaceutische goederen. We houden daar ook kantoor. BK sneltransport heeft de nodige klanten in deze regio. Daarbij moet je denken aan het gebied tussen Nijmegen, Venlo en BK gaat ook Duitsland in. Boxmeer is heel gunstig gelegen aan twee snelwegen A73 en A77."

"BK Sneltransport," zo gaat Bouwmeester vol enthousiasme verder, "is een betrouwbare partner die goederen van doosje tot pallets, snel en met de uiterste zorg op de plaats van bestemming bezorgd. Waar ook ter wereld. Nu zitten we vooral in heel Europa en Turkije."

BK Sneltransport staat als grote (inter)nationale speler 24 uur per dag voor de klant klaar. Met een omvangrijk wagenpark, van caddy tot grote vrachtwagens. Het wagenpark omvat inmiddels meer dan honderd wagens. BK heeft 150 personeelsleden, waaronder vele zelf opgeleide chauffeurs. Het bedrijf is een erkend specialist en voorloper op het gebied van geconditioneerd vervoer en farmaceutisch transport. Of het nu gaat om een belangrijke enveloppe, levensreddende medicijnen of gekoelde versproducten, BK pakt het vakkundig aan. Bouwmeester: "Onze hartenkreten zijn: grenzeloos, betrouwbaar, divers, snel en 24/7. De zaken gaan hier inmiddels zo voorspoedig dat we binnenkort een hectare grond gaan bijkopen op Sterckwijck en fors willen gaan uitbreiden. Op termijn, denk ik, dat het hoofdkantoor van BK (Bouwmeester Koeltransport red.) gevestigd is in Boxmeer."
Bouwmeester is een groot liefhebber van Daags na de Tour. "Via Bart Cox kwam ik in contact met dit schitterende evenement en leerde zo middels de VIP-tent ook voorzitter Pierre Hermans en zijn medebestuursleden kennen. Ik werd nog enthousiaster over Daags na de Tour, dat Boxmeer uitstekend op de landelijke kaart zet. Vandaar dat ik bij de komende 45ste editie graag een van de hoofdsponsoren wilde worden. We zijn al volop bezig met onze gastenlijst voor maandag 29 juli. BK Sneltransport, goed zichtbaar met de kleur knalgeel, gaat uiteraard volop meedoen met de reclamekaravaan.

www.bksneltransport.nl

Meer berichten