Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek organiseert Muziek op de Maas.
Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek organiseert Muziek op de Maas.

Muziek op de Maas draait warm

Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek (ZEV) houdt op zaterdagavond 29 juni weer een nieuwe editie van Muziek op de Maas in de wei bij de brug over de Molenbeek bij het pontveer. Er zijn tijdens Muziek op de Maas optredens van smartlappenkoor Van Heure Zinge, harmonie De Herleving, multi-instrumentalist Luuk Lenders, jaren 60-band Tin Soldiers en ZEV en ZEV-light.

Om 19.30 uur die avond worden de bezoekers bij de entree welkom geheten door de klanken van Luuk Lenders. Lenders staat bekend om zijn creatieve volksmuziek met bijzondere fluiten, accordeon, shruti box, percussie, mondharmonica, badeendjes, pingpongballen en zelfgemaakte instrumenten. Daarna wordt het publiek uitgenodigd om zich richting het ponton te begeven.

Hier zijn optredens van Van Heure Zinge, Harmonie de Herleving, ZEV en ZEV-Light. Genietend van de klanken van Tin Soldiers wordt de avond afgesloten. Tin Soldiers weet hoe ze een show moeten neerzetten. Ze spelen de beste nummers uit de popmuziek; van Engelse beatmuziek tot de flower power van Woodstock. Muziek op de Maas begint om 19.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa bij het bruggetje. Voor meer informatie kijk op de website www.zev.zingt.nl.

Meer berichten