Eens in de twee maanden is er een bijeenkomst van de Onderneemsterren. (persfoto)
Eens in de twee maanden is er een bijeenkomst van de Onderneemsterren. (persfoto)

Netwerkclub Onderneemsterren: nieuwe leden van harte welkom

Bij Onderneemsterren, dé netwerkvereniging voor vrouwelijke zelfstandige ondernemers in Land van Cuijk, Maasduinen, Venray en Horst aan de Maas, zijn nieuwe leden altijd van harte welkom.

Onderneemsterren is in 2003 ontstaan op initiatief van Rabobank Peelrand. De netwerkvereniging werd opgericht om het contact tussen vrouwelijke ondernemers in de regio Wanroij, Sint Anthonis en Vierlingsbeek te stimuleren. Na verloop van tijd werd de rol van de Rabobank kleiner en met ingang van 2006 staat Onderneemsterren volledig op eigen benen. Anno nu waait Onderneemsterren als een frisse wind door Noord-Brabant en Noord-Limburg. Met 27 leden, verspreid over Land van Cuijk, Maasduinen, Venray en Horst aan de Maas.

Binnen het netwerk ontmoeten vrouwelijke ondernemers van alle leeftijden en uit alle branches elkaar. De kernwaarden zijn: samenwerken, leren van elkaar, professioneel en persoonlijk. Eens in de twee maanden is er een bijeenkomst. Deze bijeenkomsten zijn uiteraard gericht op vrouwen, maar altijd met een zakelijke blik. De ene keer zijn dat workshops, de andere keer een spreker, zoals medio april als ondernemer Tineke Rensen komt spreken over slim en relaxed ondernemen. Tijdens een interactieve en soms confronterende lezing deelt zij haar ervaringen en tips over slim werken, tijd besparen en met meer richting en visie voor het bedrijf werken.

De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel. Vrouwelijke ondernemers die hun netwerk willen uitbreiden kunnen kijken op www.onderneemsterren.nl of stuur een e-mail naar secretaris.ons@gmail.com om kennis te maken.

Meer berichten