'Kijk in mijn Ogen!' start in maart 2019 in Boxmeer. (Foto: Jan Joris Bos)
'Kijk in mijn Ogen!' start in maart 2019 in Boxmeer. (Foto: Jan Joris Bos)

Dansavontuur Kijk in mijn Ogen!

Elkaar ontmoeten met een onbevangen blik – dat staat centraal in het dansproject 'Kijk in mijn Ogen!' dat in maart in Boxmeer start. Bij dit project van PRA Muziektheater zijn cliënten van expertisecentrum Madeleine en leerlingen van groep 6 van basisschool De Bonckert uit Boxmeer betrokken.

Directeur Willy Rothof – Jilesen van De Bonckert: "We vinden het erg belangrijk dat we onze kinderen de gelegenheid bieden om deel te nemen aan het maatschappelijk proces. Deze sociale interactie is van groot belang binnen de rijke leeromgeving van onze kinderen en we laten dat zien binnen het project Kijk in mijn ogen. Coördinator informele zorg Jeanette Langen van Madeleine: "Contact met kinderen betekent heel veel voor onze cliënten. Het samenwerken met basisschool de Bonckert en de combinatie met bewegen maakt het een bijzonder leuke activiteit." Op 18 en 19 maart 2019 volgen de kinderen en ouderen samen workshops bij PRA Muziektheater. Op 20 maart verzorgen ze samen van 10.30 tot 11.30 uur de voorstelling 'Kijk in mijn ogen!'. Iedereen is welkom om deze voorstelling te komen bekijken in Madeleine, Velgertstraat 1 in Boxmeer.

Minstens zo belangrijk als het geven van een voorstelling is het ontwikkelen van een duurzame relatie tussen de jonge en oudere deelnemers, tussen school en zorgcentrum. Daarom zijn er vanaf eind maart tot half april nog enkele vervolgworkshops.

Meer berichten