Boxmeers wethouder Peter Stevens (links), Pierre Hermans (midden) en Philip van Haeren bij Sassehof.
Boxmeers wethouder Peter Stevens (links), Pierre Hermans (midden) en Philip van Haeren bij Sassehof.

Huurappartementen in wooncomplex Sassehof

Sassehof heet het nieuwe wooncomplex met vijftien appartementen aan de Sasse van IJsseltstraat in Boxmeer. Vorige week werd het hoogste punt bereikt.

Het complex, op de locatie waar eerst meubelwinkel Voermans stond, is ontwikkeld door Philip van Haeren en Pierre Hermans (Property Founders) en het is hun vierde project met huurappartementen van de afgelopen vijf jaar. Ondanks dat ook op deze locatie de vraag naar koopappartementen groot was is er volgens Hermans toch gekozen voor verhuur omwille van de gewenste doorstroming op de markt van 20- tot 40-jarigen. Op het achterterrein en aan de Steenstraat kunnen nog eens ruim twintig wooneenheden gerealiseerd worden, waarvan vier grondgebonden woningen en enige huurappartementen die onder de huidige huurtoeslaggrens vann 720 euro vallen. "Veel jongeren vragen hier regelmatig bij ons naar", aldus Hermans.

Door recentelijk gedeputeerde van de provincie Brabant Erik van Merrienboer van Wonen en Financiën naar Boxmeer te halen maakt Hermans zich sterk om in het Land van Cuijk de vraag naar wonen in balans te krijgen. Hierbij waren onder meer wethouders en aannemers

Meer berichten