Prins Erik en adjudant Jan van De Keieschieters houden op 2 februari receptie.
Prins Erik en adjudant Jan van De Keieschieters houden op 2 februari receptie. (Foto: )

Prinsenreceptie en ontbijt De Keieschieters

Carnavalsvereniging De Keieschieters Vierlingsbeek-Groeningen houdt op zaterdag 2 februari vanaf 20.11 uur in hun residentie (zalencentrum Concordia, Vrijthof 1 in Vierlingsbeek) een receptie voor C.

De receptie duurt tot 22.11 uur. Na afloop van de receptie treedt de elfkoppige band FEZZ op. Iedereen is welkom om prins Erik en adjudant Jan de hand te komen schudden. Mensen die een woordje willen doen of een act willen uitvoeren, kunnen zich melden via e-mail info@dekeieschieters.nl.

Op zondag 3 maart vanaf 10.11 uur vindt in Zalencentrum Concordia in Vierlingsbeek weer het Groot Prinsenontbijt 2019 plaats. In het bijzijn van onder meer prins Erik I en zijn adjudant Jan, jeugdprins Cas en jeugdadjudant Tijn en het boerenbruidspaar John en Mieke serveert de 34-jarige APK, de Auw Prinse Kompanjie van De Keieschieters, het ontbijt. Ook is er gezorgd voor een muzikale carnavaleske noot. Opgave tot 24 februari via www.vierlingsbeek-groeningen.nl/verkoop. De deelname kosten voor kinderen tot 88 cm zijn gratis (maar ze dienen wel aangemeld te worden). Van 89 cm tot 14 jaar is de bijdrage 5.55 euro en vanaf 14 jaar is de bijdrage 11.11 euro.

De reservering is pas definitief als de betaling binnen is.

Meer berichten