Schets zorgcentrum Pantein Hof van Loon, gezien vanuit de Venrayseweg.
Schets zorgcentrum Pantein Hof van Loon, gezien vanuit de Venrayseweg.

Open dag zorgcentrum Pantein Hof van Loon

De bewoners van Pantein Huize Loôn verhuizen begin februari 2019 naar het nieuwe zorgcentrum Pantein Hof van Loon in Overloon.

Op zaterdag 26 januari 2019 van 10.30 tot 16.00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de woongroepen van Pantein. Eind oktober 2017 vond de start van het nieuwbouwproject plaats. Op vrijdag 16 november vond vervolgens de oplevering van het nieuwbouwproject plaats. In Pantein Hof van Loon zijn woongroepen voor mensen met een lichamelijke zorgvraag en woongroepen voor mensen met dementie. Binnen deze woongroepen beschikt iedere cliënt over een eigen appartement.

Daarnaast is er per woongroep een gezamenlijke huiskamer, waar men samen eet en activiteiten plaatsvinden. In het gebouw zijn diverse innovaties, die zorgen voor een extra prettige woon- en werkomgeving. Tijdens de open dag krijgen bezoekers hier meer informatie over. Het zorgcentrum is gevestigd aan Hof van Loon 1A in Overloon. De ingang kunt u bereiken via de Venraijseweg. Vanwege de beperkte parkeergelegenheid is het verzoek om indien mogelijk te voet of met de fiets te komen.

Meer berichten