Bridgen voor het goede doel, Unicef, in het  Elzendaalcollege.
Bridgen voor het goede doel, Unicef, in het Elzendaalcollege.

Geslaagde Hartentroef voor Unicef op Elzendaal

Op zondag 18 november 2018 waren 84 bridgers te gast in de aula van het Elzendaalcollege in Boxmeer voor deelname aan de jaarlijkse Landelijke Unicef Bridgedrive Hartentroef voor Unicef.

Die werd georganiseerd door Bridgeclub De Bok uit Boxmeer. Nog 53 andere bridgeverenigingen in Nederland namen hieraan deel. In drie lijnen, oftewel categorieën, werden door 42 paren de degens gekruist. De bridgers werden voor hun deelnemersbijdrage verblijd met gratis koffie of thee met vlaai en een gratis consumptie. In de loop van de bridgemiddag werden de bridgers getrakteerd op hapjes, samengesteld door de Unicefvrijwilligers.

De prijzen zijn spontaan beschikbaar gesteld door vele winkeliers, bedrijven en organisaties in verschillende plaatsen in het Land van Cuijk en Maasduinen, bijeengebracht door Unicef-vrijwilligers. De opbrengst bedraagt 1.428,54 euro, een bedrag dat bestemd is voor goede onderdak en scholing van kinderen die door oorlog en geweld op de vlucht zijn geraakt in de streek in en rond Syrië, zodat zij worden voorzien van de meest noodzakelijke basisvoorzieningen, die zij anders ontberen.

Unicef kan terugzien op een geslaagde bridgedrive met een mooie opbrengst.

Meer berichten