Gennep maakt zich weer op voor een kerstmarkt in hartje centrum, met een levende kerststal.
Gennep maakt zich weer op voor een kerstmarkt in hartje centrum, met een levende kerststal.

Kerstmarkt in Gennep op 15 en 16 december

De kerstdagen komen zoetjesaan dichterbij. Als voorloper daarop organiseert Stichting SumMmertime Gennep op zaterdag 15 en zondag 16 december in samenwerking met 4Events weer een kerstmarkt in hartje Gennep, van 13.00 tot 17.00 uur op de Markt voor het stadhuis.

Er zijn stands waar van alles te koop wordt aangeboden en de bezoekers kunnen tevens genieten van diverse optredens. Nieuw is de kunstoutlet in het pand van Blokker. Zondag 16 december is het tevens koopzondag in Gennep.

Meerdere ondernemers bieden op beide dagen kerststukjes, ambachtelijke producten, sieraden, hebbedingetjes en andere attributen te koop aan. De stands staan rondom de Markt gegroepeerd. De vocale liveoptredens worden zaterdag 15 december onder meer verzorgd door de Muzieknootjes, Suuk 7, Caecilia @Home, Joyim en Gemengd Koor Oeffelt. Tevens maakt een doedelzakspeler zijn opwachting. Zondag 16 december kunnen de bezoekers genieten van optredens van onder meer Brass Gennep, Cheers, Pinc Dance en het jeugdorkest van de harmonie.

Een levende kerststal is ook opgenomen in het programma.

Meer berichten