Foto: Maureen van Munster
Foto: Maureen van Munster

André Manuel komt naar Gryphus

 Cabaretier André Manuel komt op vrijdag 2 november naar Gryphus in Vierlingsbeek voor een voorstelling. Hij speel de try-out van zijn nieuwe voorstelling Dreejklezoew.

In zijn zestiende (!) solovoorstelling duikt André Manuel in de gitzwarte en toch ook meer dan dartele geest van Dreejklezoew, de even geliefde als verguisde mythische Twentse clown die al sinds de ontdekking van de hemel door de Nedersaksische geschiedenis dendert als Herman Finkers on speed. Dreejklezoew is een politiek incorrecte hork, een mensonvriendelijke sater, de Kaffer der Lage Landen, een duivelskind. Een buitengewoon onfatsoenlijk mens.

André Manuel gebruikt het podium precies waar het voor bedoeld is: een plek waar je de dingen onomwonden kan zeggen. Actueel, pijnlijk relevant, inhoudelijk en uiterst geestig. Gryphus is geopend vanaf 20.30 uur. Het optreden van André Manuel begint om 21.00 uur. Voor deze voorstelling zijn kaarten van 12,50 euro pers stuk telefonisch te reserveren via 0478.631802 of 0478.630508. Reserveren via internet is mogelijk via de website van Gryphus www.gryphus.nl. Bezoekers die jonger zijn dan 20 jaar kunnen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs een korting krijgen op de entreeprijs van 3,00 euro.

Meer berichten