Leden Ronde Tafel zoeken goede doelen

Elk jaar doen de leden van Ronde Tafel 126: Land van Cuijk en Noord-Limburg hun best om geld op te halen voor goede doelen. Zij roepen goede doelen op om zich te melden bij hen.

 Afgelopen juli mochten de leden van de Ronde Tafel nog cheques uitreiken aan drie goede doelen met een totaalbedrag van 19.500 euro. Daarnaast rijden zij weer in de speciale RT126-bus door het Land van Cuijk tijdens de traditionele Kersttour op 22 december om cheques tussen de 250 euro en 1.000 euro aan meerdere goede doelen te schenken.

Inmiddels zijn al veel inwoners en goede doelen in het Land van Cuijk bekend met de Ronde Tafel. Toch doen zij een oproep aan goede doelen die echt een lokale impact hebben om zich bij hen te melden. Voorzitter Roy Verbroekken legt uit waarom diverse nieuwe goede doelen zich kunnen melden bij de Ronde Tafel 126: "Wij komen allemaal uit deze regio en daarom vinden we het fantastisch als we de donaties terug kunnen investeren in het Land van Cuijk & Noord-Limburg. Daarbij is voor ons geen doel te groot of te klein, we horen graag van iedereen die iets goeds wilt doen voor de medemens." Goede doelen kunnen zich tot 16 november melden via info@rt126.nl of www.rt126.nl.

Meer berichten