Dit jaar organiseert Schrijen Afscheid en herinnering alweer voor de elfde keer het In Memoriam Concert.
Dit jaar organiseert Schrijen Afscheid en herinnering alweer voor de elfde keer het In Memoriam Concert.

In Memoriam Concert Schrijen op 11 november

Boxmeer - Dit jaar organiseert Schrijen Afscheid en herinnering alweer voor de elfde keer het In Memoriam Concert. Het In Memoriam Concert vindt plaats op 11 november in de Kapel van de Zusters van Julie Postel in Boxmeer. Iedereen is van harte uitgenodigd.

"We organiseren dit concert al jaren om nabestaanden de ruimte te geven hun dierbaren op een bijzondere manier te herinneren. In een muzikale ambiance samen even stil staan bij het verlies en de mooie momenten koesteren", vertelt Bianca Schrijen. "Wij weten als geen ander hoe waardevol het voor nabestaanden en voor hun rouwproces is om een dierbare te kunnen herinneren en in gedachten levend te kunnen houden. Niet alleen tijdens het afscheid, maar ook in de maanden en jaren daarna. Mensen putten daar veel troost uit."

Met de opbrengst van de kaartverkoop voor het extra concert dit jaar, hoopt Schrijen bij Buitenplaats Zevenhutten in Cuijk iets terug te doen voor de regio. Van het geld wordt op de Buitenplaats een educatief 'Weet-je-nog'-pad ontwikkeld, waar jong en oud straks meer kunnen ontdekken over het vroegere leven en de natuur in het gebied. Op zondag 11 november 14.30 uur kan iedereen die stil wil staan bij de herinnering het In Memoriam Concert bijwonen. Aanmelden via schrijen.com/concert.

Meer berichten