Die Verrückte Stunde zal het kermisfeest in Oeffelt aftrappen. (foto: persfoto)
Die Verrückte Stunde zal het kermisfeest in Oeffelt aftrappen. (foto: persfoto)

Die Verrückte Stunde en meer spektakel op de kermis in Oeffelt

Traditiegetrouw wordt het Brabantse kermisseizoen afgesloten in Oeffelt. In de feesttent wordt het programma dit jaar geopend door de dj's van Die Verrückte Sunte. Zij zijn bekend van Radio 538 en het programma Evers Staat op.

De dj's Rick Romijn en Ronald de Bas zorgen tijdens deze avond voor de muziek. Een dag later betreedt  de coverband  NOAH het podioum. Al 12,5 jaar blaast deze coverband bij elk feest het dak eraf. De zes ervaren bandleden stonden in het verleden al tweemaal op het podium van de feesttent in Oeffelt. Deze band speelt alle nummers live en met nummers van Nirvana tot de vogeltjesdans bewijzen ze telkens weer hun kwaliteiten.

Het matinee op zondag 7 oktober staat ook dit jaar weer vanaf 15.30 uur in het teken van het Oeffelts Oktoberfest. Thema: Jetzt Gehts Los!!. Met optredens van het trio Gaaas!! en zangeres Marleen Rutten (Helene Fischer tribute) zullen de bezoekers snel in Duitse sferen geraken. Na het succes van vorig jaar mag het duo Beck und Bauer natuurlijk niet ontbreken. Met hun twee uur durende kolderieke show, zorgen deze heren voor een mooie afsluiting van deze dag.

Na het maandagmatinee bij café Piepkes sluit op dinsdag 9 oktober de band Fragment het Brabantse kermisseizoen waardig af. De band bestaat inmiddels 40 jaar. De drie van oorsprong Engelse bandleden treden gemiddeld 150 keer per jaar op. Nederland heeft voor hun dan ook weinig geheimen meer. Van kroeg tot Ahoy, ze speelden overal en met succes.

Meer informatie, waaronder de kaartverkoop, is te vinden op www.kermisoeffelt.nl.

Meer berichten