impressie van het nieuwe pand
impressie van het nieuwe pand (Foto: marco smits)

Start bouw Bedrijvencentrum Sterckwijck

Aan de Romeinenstraat 22, op de hoek van Laan de Wijze op bedrijventerrein Sterckwijck te Beugen, is onlangs de schop in de grond gegaan en daarmee is de bouw gestart van het “Bedrijvencentrum Sterckwijck”.

Het nieuwe pand met ruime parkeergelegenheid, wordt 1500 m2 groot en kan worden opgedeeld in units vanaf 66 m² en enkele boxen van circa 30 m². De primaire doelgroep bestaat uit starters/kleine ondernemers en ZZP’ers. Einde van het jaar staat de oplevering gepland.

Wij, Vic Meulensteen en Marco Smits hebben in samenwerkingsverband BoerBakker BV de stoute schoenen aangetrokken en het aangedurfd om dit plan te ontwikkelen. De naam BoerBakker verwijst naar de achtergronden van beide initiatiefnemers.

We hebben gekozen voor een flexibele indeling, met zowel boxen als units. De boxen van 30 m2 zijn vooral geschikt voor opslag of stalling. De units van 6 bij 11 meter met een hoogte van circa 7 meter zijn geschikt voor bedrijven in de categorie 1 en 2. Elke unit heeft een eigen toegangsdeur en sectionaaldeur. Natuurlijk kan ook een combinatie van units zonder tussenwanden worden gehuurd. Zo is een oppervlakte van meer dan 1000 m² mogelijk!

Er is gekozen om de instapkosten zo laag mogelijk te houden. Water en elektra worden via tussenmeters aangeboden en verrekend, zodat de huurder geen eigen aanvraag bij de nutsbedrijven hoeft te doen.

In het gebouw is sanitair aanwezig voor gezamenlijk gebruik, maar de mogelijkheid bestaat ook om in iedere ruimte deze voorzieningen aan te brengen. De mogelijkheid tot het plaatsen van een entresolvloer vergroot het gebruiksoppervlak van de ruimtes.

Er zijn nu nog volop mogelijkheden, dus wees er snel bij als u interesse heeft. De boxen worden aangeboden voor €250 per maand en de units voor €400 per maand, exclusief btw en servicekosten.

Wij zijn zeer verheugd dat we de eerste huurder al hebben binnen gehaald voordat de bouwwerkzaamheden afgerond zijn. Mastermate Boxmeer zal vanaf januari 2019 gevestigd zijn in Bedrijvencentrum Sterckwijck! Dit is weliswaar geen startende ondernemer, maar een reeds lange tijd regionaal opererend bedrijf. Een mooi begin met kansen voor samenwerking tussen onze potentiële huurders.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

info@boerbakker.nl, Vic Meulensteen 0642802016 of Marco Smits 0653441553.

Meer berichten