Gezelligheid tijdens een eerdere editie van MuziekEvent. (foto: persfoto)
Gezelligheid tijdens een eerdere editie van MuziekEvent. (foto: persfoto) (Foto: )

Voorverkoop MuziekEvent weer van start gegaan

MuziekEvent 2018 vindt op 6 oktober weer plaats in Landhorst. Dit MuziekEvent wordt voor de derde keer gehouden en richt zich met name op mensen met een beperking woonachtig in het Land van Cuijk, Noord-Limburg en de aangrenzende regio's. Speciaal voor hen zijn er allerlei voorzieningen zodat het voor hen een toegankelijk evenement is.

Dat betekent dat er toiletten aanwezig zijn voor invaliden, er voldoende zitmogelijkheden zijn, er vele deskundige vrijwilligers zijn om zo nodig een handje te helpen en dat EHBO en hulpdiensten aanwezig zijn. Iedereen moet mee kunnen doen is de gedacht achter dit Event. Iedereen die van feesten houdt is dus welkom.

De voorverkoop is gestart. Tickets kosten 15 euro en dat is inclusief twee drank- en eetbonnen. Kaarten zijn te bestellen via de website: www.muziekevent.nl of bij: Hendriks kantoorboekhandel aan de Lepelstraat 12 in Sint Anthonis, Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat 39 in Mill, Kantoorboekhandel van Dinther aan de Koorstraat 61 in Boxmeer, Primera Wolfs aan de Maasburg 41 in Cuijk, Primera Grave aan de Hoofdwacht 8, Steunpunt Kievitshof aan de Kerkstraat 18 in Landhorst, Snoepkado Gennep aan de Zandstraat 7 en De Koffiepot aan de Lepelstraat 19A in Wanroij.

Meer berichten