Kunstige plaatjes tijdens de Open Atelier Route Kunstkolk. (foto: persfoto)
Kunstige plaatjes tijdens de Open Atelier Route Kunstkolk. (foto: persfoto) (Foto: )

Open Atelier Route Kunstkolk

Kunstenaarscollectief Kunstkolk is druk met de voorbereidingen voor de Open Atelier Route 2018 en het belooft weer een boeiend geheel te worden. Met nieuw werk van de leden, gastkunstenaars en een bijzondere openings-performance.

Jaarlijks wordt er in het kader van de Open Atelier Route een foto gemaakt van alle kunstkolkleden en deze foto staat traditiegetrouw in het teken van 'het kleintje kunst'. Elk jaar wordt er een thema gekozen en elk lid van het collectief maakt aan de hand van dit thema een klein kunstwerk dat alleen tijdens de Open Atelier Route voor een klein bedrag wordt verkocht. Het thema van dit jaar is verbonden met Boxmeer en de Maas: op de plek die voorheen De Loerangel werd genoemd is de jaarlijkse foto gemaakt. Wat precies het thema is en hoe dit door de kunstkolkers is verbeeld is nog een verrassing. De kleine kunstwerken staan op de centrale plek van de route: het gemeentehuis. In het gemeentehuis is daarnaast een overzichtstentoonstelling met werk van alle leden en gasten van Kunstkolk.

De Open Atelier Route is dit jaar op 8 en 9 september. De feestelijke opening is op vrijdagavond 7 september en is voor iedereen toegankelijk. De organisatie wil er een kunstzinnig feestje van maken. Meer info over de invulling van de Open Atelier Route volgt! Extra informatie vindt je ook op www.kunstkolk.nl en www.facebook.com/kunstkolk/.

Meer berichten