Afrikaanse zonsondergang. (Lianne van den Boogaard)
Afrikaanse zonsondergang. (Lianne van den Boogaard) (Foto: )

Schilderen in het Kloosterhuis

Iedereen die tijdens deze zomer af en toe wil schilderen of tekenen kan terecht bij het atelier van &Kunst in het Kloosterhuis in Sambeek. Er worden namelijk verschillende workshops aangeboden.

&Kunst van Lianne van den Boogaard biedt ook nu weer een zomerprogramma met teken- en schilderworkshops voor volwassenen. In deze workshops leer je in een korte tijd bepaalde technieken of leer je een schilderij opbouwen zoals een bepaalde kunstenaar. Je kunt je per workshops aanmelden tot een week van te voren. De workshop gaat door bij een minimale deelname van 4 personen.

Behalve het zomerprogramma met deze losse workshops bieden we ook een gezellig dagje schilderen inclusief lunch. Met deze 'workshops by M.' ben je een dagje uit en ga je met een vrolijk schilderij naar huis. Denk hierbij aan dikke dames, vrolijke koeien en gekke giraffen.

Alle workshops/cursussen worden gegeven in het atelier in Het Kloosterhuis in Sambeek. Kijk voor meer informatie op www.enkunst.nl of neem contact via info@liannevandenboogaard - 0654670321.

Meer berichten