De toertocht wordt traditiegetrouw gehouden op de dag voor Daags na de Tour.
De toertocht wordt traditiegetrouw gehouden op de dag voor Daags na de Tour. (Foto: )

Honderden fietsers Rondje 33

Vanaf het Raadhuisplein in Boxmeers starten op zondag 29 juli honderden fietsers voor het Rondje 33. De start van het evenement is om 08.00 uur. De tocht staat helemaal in het tegen van toertochten vanuit Boxmeer door het hele Land van Cuijk.

Voor de echte sportfietsers zijn er tochten van 133, 95 en 80 kilometer uitgestippeld. Met deze uitdagende tocht wordt het fameuze Boxmeerse tour-gebeuren mede in de schijnwerper gezet. Op alle wielerkalenders is Rondje 33 met stip genoteerd. Verwacht wordt dat er ook dit jaar weer honderden fietsers aan de start verschijnen van de tocht door de regio.

Voor Rondje 33 (133, 95, 80 km) gaan de goed getrainde liefhebbers zich in groten getale aanmelden. Voor starters die vanuit andere dorpen willen vertrekken, volstaat email-aanmelding vooraf. Men kan dan bij doortocht in Boxmeer de formaliteiten afwikkelen.

Aanmelding vóór de start van elke categorie in Brasserie de Bock op het Raadhuisplein. Vertrektijden vanaf 8.00 uur voor het 'grote' parcours. Starters vanuit andere dorpen aan de route melden zich bij doortocht door Boxmeer bij de Bock voor inschrijving. Bij voorkeur geven ze voor 16 juli hun vertrekpunt aan, per email: info@toerclubboxmeer.nl. Ook voor gezinnen, en individuen is een uitdagende tocht van 45 km uitgezet. Deze kunnen zich bij doorkomst in Boxmeer ook melden bij restaurant De Bock en de bijdrage betalen.

Meer berichten