Foto: Jaap Reedijk

Familiespel Loet Moet in Openluchttheater Overloon

Loet Moet is woensdag 25 juli te zien in het Openluchttheater Overloon. Loet Moet is een vrolijke en interactieve familievoorstelling vol liedjes, humor en (poppen)spel, gespeeld door Ruth Bakker. Haar voorstelling werd bekroond met de Publieksprijs in Nederland en België. Nu te zien in Overloon.

Loet zingt, danst en speelt het liefst de hele dag. Maar dat kan niet, want ze moet zoveel. Loet wil niks meer moeten. Ze sluit zich op in haar kamer, waar ze avonturen beleeft in haar eigen gekke, sprankelende wereld. Ze ontmoet Oma uit het fotolijstje en samen met alle piratenkinderen vaart ze naar haar vader die helemaal in Amerika woont. Maar dan komt die gekke Tante Toos op bezoek en die geeft hele vieze plakzoenen. Moet Loet haar slaapkamer weer verlaten?
Ruth Bakker is een artistieke duizendpoot. Ze schrijft, acteert, zing, is poppenspeelster en geestelijk moeder van het stoere en eigenwijze meisje Loet. Ze won met haar familievoorstelling Loet Moet de Publieksprijs in Nederland en België. Daarnaast werd ze uitgeroepen tot Rabo Talentvolle Theatermaker. Loet heeft een eigen YouTube-kanaal waar elke woensdag een nieuw filmpje te zien is.
Loet Moet begint om 14.30 uur en na de voorstelling kunnen kinderen met Loet op de foto. Kaarten kosten 7 euro, in de voorverkoop verkrijgbaar bij Plus Verbeeten Overloon, restaurant Museumzicht en via www.openluchttheateroverloon.nl. Het theater ligt aan Museumpark 1 in Overloon, naast restaurant Museumzicht.

Meer berichten