Buitenspeeldag

De Nationale Buitenspeeldag wordt op woensdag 13 juni gehouden. De dag is een initiatief van Jantje Beton en televisiezender Nickelodeon. Jantje Beton is een goed doel dat zich sinds 1968 samen met kinderen inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speeltijd.

De Nationale Buitenspeeldag wordt gehouden voor alle kinderen van de groepen 3 t/m 8 van Sint Anthonis, Wanroij, Oploo, Westerbeek, Landhorst, Stevensbeek, Ledeacker en Rijkevoort de Walsert op De Brink in Sint Anthonis. Er is een goedgevuld programma voor de kinderen. Ze worden in twee groepen ingedeeld en zijn actief op onder meer de vierpersoons mobiele klimrots en de zeventien meter lange hindernisbaan Mission Impossible.

Tijdens de Nationale Buitenspeeldag willen de organisaties ervoor zorgen dat er voor een dag wordt vergeten dat er elektronica bestaat en dat kinderen weer massaal naar buiten gaan om te spelen. Met dank aan de sponsoring door de dorpsraad van Sint Anthonis, Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen, Rongen Aktief, Jan Linders, Emté, Friends en de Drie Burgemeesters wordt de Nationale Buitenspeeldag georganiseerd voor alle kinderen van groep 3 t/m 8 van de kerkdorpen Sint Anthonis, Wanroij, Oploo, Westerbeek, Landhorst, Stevensbeek, Ledeacker en Rijkevoort de Walsert op 13 juni op De Brink in Sint Anthonis. De kinderen worden die dag in twee groepen ingedeeld. De kinderen van groep 3 t/m 5: 14:15 tot 15:45: activiteiten. De kinderen van groep 6 t/m 8: 15:30 tot 17:00: activiteiten. Entree gratis.

Meer berichten