De band De Eight Ball Boppers treedt op bij An't Hoag.
De band De Eight Ball Boppers treedt op bij An't Hoag.

Van rock tot de blues bij An't Hoag

 An't Hoag, een doeboerderij, is een van de bijzondere locaties van De Nacht van het Goei Leven op zaterdagavond 23 juni, de kortste nacht van het jaar. Vanaf 12.00 uur 's middags begint 't Goei Leven op de boerderij.

Mart Albers: "We hebben die dag en nacht alles wat wij onder een 'Goei Leven' verstaan. Lekker eten en drinken van onze en andere regionale producten, kijken en meedoen met creatieve ambachten en activiteiten en 's avonds heerlijke livemuziek. We willen om 18.00 uur beginnen met de muziek en voor ons zijn rock-'n-roll en blues echt hét ultieme genieten."

De band Eight Ball Boppers komt op bezoek bij An't Hoag. De muzikanten zijn al vanaf de jaren '80 actief. Vanaf hun gezamenlijke start zijn ze steeds verder geëvolueerd naar de rockabillystijl. Denk aan artiesten als Johnny Burnette, Gene Vincent en Johnny Horton.

"Na 21.00 uur schakelen we over naar Blues Around. Van oorsprong droevige nummers over de zwarte kant van het leven, maar vanaf de jarig '60 is het echt uitgegroeid tot één van de meest veelzijdige muzieksoorten. Blues Around heeft een breed repertoire bestaande uit langzame en snelle nummers met daarin variatie naar stijl en sound die passen bij moderne blues", laat Albers weten.

Entree tijdens de Nacht van Een Goei Leven is er niet bij An't Hoag. Voor meer informatie kijk op de site www.ant-hoag.nl

Meer berichten