Tijdens de veilig wordt gezorgd voro amusement en activiteiten voor kinderen. (foto: Picasa)
Tijdens de veilig wordt gezorgd voro amusement en activiteiten voor kinderen. (foto: Picasa)

Goederen- en dienstenveiling Huiskamer Milsbeek

Het bevorderen en ondersteunen van de leefbaarheid in de dorpen, zoals dat past in het huidige sociale beleid van de gemeente, wordt in Milsbeek gerealiseerd d.m.v. van een ontmoetingsruimte "De Huiskamer". Stichting BLOM (Bevordering Leefbaarheid Ouderen Milsbeek), die zich vanaf het begin heeft ingezet voor deze huiskamer wil daarmee, behalve een ontmoetingspunt creëren voor ouderen, ook een bruggetje slaan tussen verschillende inwoners van Milsbeek. Het devies: iedereen is welkom!

De bouw is bijna voltooid en tal van vrijwilligers denken alvast na over de mogelijkheden van zo'n huiskamer. Natuurlijk een kopje koffie drinken, praatje maken, maar ook een spelletje doen, handwerken en misschien af en toe een workshop, maaltijd, themamiddag enz. enz. De bezoekers hebben hierin zeker een grote inbreng.

Na oplevering (eind juni) door woningcorporatie Destion, komt het binnenwerk zoals schilderen, stofferen en inrichten helemaal voor rekening van de stichting en dat kost natuurlijk veel geld. Behalve donaties van bedrijven en instellingen wordt er, om meer geld in te zamelen, een goederen- en dienstenveiling georganiseerd.  Iedereen kan hiervoor spullen en/of diensten aanleveren, die dan op zondag 8 juli vanaf 13.30 uur geveild gaan worden in het Trefpunt,

Kerkstraat 31 in Milsbeek. Naast de veiling wordt er gezorgd voor amusement en activiteiten voor de kinderen. Kortom een gezellige middag voor jong en oud!

Wilt u iets inbrengen voor de veiling, dan kan dit via e-mail veilinghuiskamer@gmail.com of via onze Facebookpagina St. BLOM-Huiskamer Milsbeek. Op deze pagina staat meer informatie en het laatste nieuws over de Huiskamer en de veiling. Iedereen is welkom op 8 juli, en sla uw slag op de veiling!

Meer berichten