Tuinfestival Op De Hoef.
Tuinfestival Op De Hoef.

Tuinfestival voor het goede doel

Op zondag 17 juni vindt het tuinfestival Op De Hoef weer plaats in Sint Anthonis.

Op het festival treden onder andere The Conceptuals, Kofferbent en Stripped op. De organisatie, Team Tim, heeft dit festival opgericht om geld op te halen voor het goede doel.

Team Tim reist voor het zesde jaar af naar Zuid-Frankrijk voor de tocht van Ventoux3. Dit is een sponsortocht waarbij de opbrengt gaat naar het hersentumorfonds. De naamgever van het team, Tim Manders is eind 2014 overleden aan deze ziekte. Er worden veel acties gehouden om geld te verzamelen voor onderzoek, meestal voor de ziekte kanker in het algemeen.

Bij Ventoux3 gaat het vooral om onderzoek voor behandeling tegen hersentumor. Christan van Gelder is steeds van de partij geweest en samen met zijn medefietsers (Marcel Manders, Gerard Jansen, Wout Reichard en Hans en Franca Smit) uit Sint Anthonis heeft hij weer een vol programma klaar staan. Op de Facebookpagina van Op De Hoef staat meer informatie over het programma. Entree is 5 euro. Kinderen t/m 12 jaar gratis entree. De Bostuin Geldersoord is te vinden aan het St Patrickspad nr 6 in Sint Anthonis. De tuin gaat open om 14.00 uur en het programma is rond de klok van 21.00 uur afgelopen.

Meer berichten