Op de foto het boerenkoppel Mat en Miriam van den Broek.
Op de foto het boerenkoppel Mat en Miriam van den Broek.

Goei Leven Festival bij Lamperse Hei

Op 31 mei 2018 bestaat Boertel Lamperse Hei in Wanroij exact tien jaar én dat is een goede reden voor een feestje. Daarom wordt er op zondag 3 juni van 10.00 tot 17.00 uur het Goei Leven Festival georganiseerd.

Wat mag je verwachten? "Als ik denk aan een goed leven, dan denk ik aan lekker eten en drinken, gezellige live muziek, lekker rondsnuffelen en shoppen", zegt boertelier Miriam van den Broek lachend. Bij het Goei Leven Festival staat Genieten met een hoofdletter dan ook centraal. "Er komen maar liefst dertien koren acte de présence geven, van popkoor tot smartlappenkoor. Ook zullen er een aantal bandjes zorgen voor gezellige muzikale omlijsting van het festival. Qua eten en drinken hebben we diverse kraampjes met verrassende versnaperingen die ook echt te maken hebben met Goei Leven, pure smaakvolle producten om van te genieten."

Omdat Miriam de afgelopen tien jaar ontzettend veel mooie samenwerkingen heeft laten ontstaan, zullen er veel kraampjes staan met een grote variëteit in aanbod. Naast eten vind je er dan ook de leukste woonaccessoires, kleding, luxe producten, mooie tassen, hebbedingetjes en meer. Voor vrouwen, mannen en kinderen. Voor de kinderen is er naast de speeltuin ook een groot springkussen en staat de ranja met iets lekkers voor ze klaar. "Het wordt een festival voor iedereen." Entree 2,50 euro, inclusief een lekkere kop koffie of thee. Meer informatie: www.lampersehei.nl.

Meer berichten