Kofferbakverkoop in Boxmeer

Stichting Vrienden van het Heilig Bloedsgilde Boxmeer organiseert, in samenwerking met het Heilig Bloedsgilde, een grote kofferbakverkoop. Deze vindt weer plaats op zondag 15 april in het centrum van Boxmeer op het Weijerplein, gelegen aan de Raetsingel. De kofferbakverkoop   begint om 9.00 uur en eindigt om 15.00 uur.

Winkelen is leuk, maar er komt een moment dat je gewoon geen ruimte meer hebt om alles op te slaan. Dan is het tijd om je verzameling eens goed door te nemen en op te ruimen. Het voorjaar is daar nu de ideale tijd voor. Alles wat je niet meer gebruikt gooi je uiteraard niet weg, je kunt er nu iemand anders heel blij mee maken. En bovendien kun je er nu nog een centje aan verdienen. Want zeg nou zelf, wat is er nou leuker om zelf je spulletjes te verkopen. dat is toch veel persoonlijker dan via internet.

Bestel via het inschrijfformulier op de website van het Heilig Bloedsgilde een plaatsje. Je kunt ook bellen met Peter van Beusekom (06-22018475) of mailen naar petervanbeusekom@tele2.nl. De leden van het H. Bloedsgilde bakken hamburgers, frikandellen en broodjes kroket. De toegangsprijs is 1,50 euro en kinderen onder de tien jaar hebben gratis toegang. De opbrengst komt ten goede aan het H. Bloedsgilde. Meer informatie op www.heiligbloedsgilde.nl.

Meer berichten