Diny van Vliet (links) overhandigt de cheque aan Miranda van den Broek en Marjolet Kamps.
Diny van Vliet (links) overhandigt de cheque aan Miranda van den Broek en Marjolet Kamps.

Lions steunen hospice

De vierde jaarlijkse benefietwijnavond van Lionsclub Land van Cuijk en Overmaze heeft de gewenste vier verzorgingsbedden met nachtkastjes opgeleverd voor Hospice de Cocon in Sint Anthonis.

Een symbolische cheque is overgedragen door Lionslid Diny van Vliet aan Miranda van den Broek en Marjolet Kamps, coördinatoren van het hospice. Met bijna 140 betalende bezoekers was de jaarlijkse wijnavond op 22 maart in Hotel Cuijk een groot succes. De Nederlandse wijnboer Michel van den Beld gaf uitleg over de wijnen. Daarnaast was er bij elke wijn voor de bezoekers een bijpassend gerechtje. Niet-wijndrinkers werden verrast met een bijzondere sappenbar. Met het entreegeld, de opbrengst van de wijnverkoop én de onderhandse veiling van kavels werd dit keer hospice de Cocon in Sint Anthonis, gesteund. De aanschaf van de verzorgingsbedden geschiedt in overleg met de coördinatoren.

Het eventuele resterende deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan andere goede doelen in de regio. Een hospice is een huis voor mensen in het laatste stadium van hun leven. Als de zorg thuis niet mogelijk is, biedt het hospice zorg die gericht is op aandacht, geborgenheid en een zo goed mogelijke kwaliteit van leven. Voor meer info, ga naar www.vptzlandvancuijk.nl.

Meer berichten