Vortums en Sambeeks Toneel presenteert Lang en Gelukkig. (persfoto)
Vortums en Sambeeks Toneel presenteert Lang en Gelukkig. (persfoto)

Musical Lang en Gelukkig

Vortums en Sambeeks Toneel (VEST) brengt de musical Lang en Gelukkig naar het script van Don Duyns, bekend van het RO Theater en de gelijknamige film, op de planken.

Vortum-Mullem - Het Nederlands theaterstuk Lang en Gelukkig stond al lange tijd boven aan de verlanglijst van de vereniging. Dit met de wetenschap dat zij daarvoor als vereniging uit de comfortzone moest stappen.

Na het afscheid van de regisseuse, in de zomer van vorig jaar, begon de ambitie met de zoektocht naar een nieuwe regisseur en het werven van leden. Het leek een onmogelijke opgave in zeer korte tijd, maar werd toch met succes afgerond. De bestaande leden mochten voor aanvang van het nieuwe toneelseizoen een aantal nieuwe leden en een professionele regisseur, Erik Bok, begroeten. Al snel werd contact gelegd met popkoor Vomuzi uit Vortum-Mullem om de voorstellingen muzikaal te ondersteunen. De combinatie van toneel en zang maakt deze productie compleet en is voor publiek en spelers compleet nieuw. Het koor, onder leiding van dirigent Loes Wijnhoven, heeft zelfs enkele spelende leden gemotiveerd om tijdens de voorstellingen te zingen. De repetities zijn in volle gang en het resultaat van de samenwerking tussen beide verenigingen is over een paar weken voor iedereen te zien.

De voorstellingen zijn zaterdag 14 april om 19.00 uur in de Elsenhof in Sambeek, zondag 15 april om 15.00 uur in de Elsenhof in Sambeek en op vrijdag 20 en zaterdag 21 april om 19.00 uur in 't gemeenschapshuis in Vortum-Mullem. Kaarten zijn online te koop: www.vest-toneel.nl/kaartverkoop.

Meer berichten