Rechts een van de oudste uniformen, in het midden het huidige uniform en links het nieuwe uniform van de Boxmeersche harmonie. (Eigen foto)
Rechts een van de oudste uniformen, in het midden het huidige uniform en links het nieuwe uniform van de Boxmeersche harmonie. (Eigen foto)

Nieuwe kleding voor harmonie Boxmeer

Met tal van acties gaat Muziekvereniging Boxmeersche Harmonie geld inzamelen om de muziekvereniging in het nieuw te steken.

De harmonie bestaat inmiddels uit zo'n 90 enthousiaste muzikanten in de leeftijd van 8 tot 80 jaar. Met een opstaporkest en een jeugdorkest naast het harmonieorkest zijn de jongeren breed vertegenwoordigd. De harmonie wil nog in 2018 alle leden van nieuwe kleding voorzien. Daarin wil de harmonie zich graag goed presenteren en er piekfijn uitzien tijdens optredens bij evenementen in Boxmeer zoals het brengen van een aubade aan de gedecoreerden op Koningsdag, begeleiding van Sinterklaas bij de intocht en de muzikale omlijsting van de nachtmis. Naast de jaarlijks terugkerende optredens staan er tot aan de zomer van 2018 nog meer activiteiten gepland: 3 maart een jeugdfestival, 14 april het voorjaarsconcert en 7 juli het afsluitingsconcert. Voor nieuwe kleding is uiteraard geld nodig en daarom is de kledingcommissie druk bezig met het organiseren van acties.

In 2018 worden er diverse muzikale evenementen georganiseerd, en ook lokale ondernemers zijn benaderd voor een financiële bijdrage. Voor 150 euro kan een lid in het nieuw gestoken worden: een broek, een blouse en een jack. Een gedeelte van de kleding sponsoren kan ook. Als tegenprestatie mag op (muzikaal) gebied uiteraard een en ander van Muziekvereniging Boxmeersche Harmonie verwacht worden. Er zijn diverse mogelijkheden. Voor meer informatie: kledingcommissie Boxmeersche Harmonie, contactpersoon is Jeanne Schoenmakers, telefoon 0485-578522 of 0642475945. Per mail bereikbaar via sponsor.bxh@gmail.com.

Meer berichten