De jubilarissen van Olympia'18. (foto: Bas Delhij)
De jubilarissen van Olympia'18. (foto: Bas Delhij)

Olympia'18 Boxmeer viert start van jubileumjaar

Voorzitter Fons Görts van voetbalclub Olympia'18 gaf op zondagmiddag 7 januari het startschot voor het jubileumjaar tijdens de nieuwjaarsreceptie.

De Boxmeerse voetbalvereniging bestaat dit jaar honderd jaar. "Een bijzonder jaar voor ons allen, want dit jaar bestaat Olympia'18 honderd jaar. Vanaf september 2016 zijn diverse commissies begonnen met de voorbereidingen van het feestweekend wat voornamelijk in het Hemelvaartweekend van 10 tot en met 13 mei gaat plaatsvinden."

De feestweek wordt afgetrapt op woensdag 9 mei met een receptie voor genodigden. Op donderdag 10 mei (Hemelvaart) staan er promotieactiviteiten in het centrum van Boxmeer op de rol met een disco voor de jeugd. Een dag later is de Olympia-family challengerun met een voetbalquiz. Op zaterdag 12 mei staat er een voetbaltoernooi op het programma met in de avond de feestband Proost. Op zondag 13 mei wordt de week afgesloten met een reünie en familiedag. De komende maanden worden meer details bekendgemaakt. Fons Görts huldigde tijdens de nieuwjaarsreceptie de jubilarissen Jac van Sambeek, Frans van Dinter, Eric van Uden en Pierre Heurkens, Herbert Guntlisbergen, Twan Thoonen, Bennie Roemer en Ralph Stolz. Man van het Jaar werd Paul Jansen. Het bestuur stelde de nieuwe ereleden voor: Sjaphanto Guntlisbergen, Hennie Brand en Carlo van Straaten.

Meer berichten