Logo boxmeersweekblad.nl


Max van den Heuvel is bezig met zijn product. (foto: eigen foto)
Max van den Heuvel is bezig met zijn product. (foto: eigen foto)

Jonge ondernemer (21) wil markt veroveren

Max van den Heuvel heeft gezonde pindasaus ontwikkeld. De 21-jarige ondernemer uit Sint Anthonis is apetrots op zijn product. De héMax-saus is inmiddels bij enkele lokale winkels in de schappen te vinden.

Van den Heuvel kwam op het idee, omdat hij de bestaande pindasauzen niet in zijn smaak vallen. "Deze zijn vaak heel zoet en de échte pindasmaak is ver te zoeken. Toen besloot ik om zelf in de keuken te gaan staan." De jonge ondernemer heeft veel tijd en energie gestoken in zijn nieuwe product. "Vooral het bedenken en uitwerken van nieuwe producten vind ik fantastisch om te doen." Zijn pindasaus heeft volgens Van den Heuvel een totaal andere smaak. Zijn saus bevat 36 % pinda's. Dat is bijna het dubbele vergeleken met andere sauzen. "Ik ga terug naar de basis: minder suikers en e-nummers, dat is een stuk gezonder."

HéMax is tot in de perfectie getest. Tijdens een proeverij in Sint Anthonis waren veel bezoekers blij verrast. Er ontstond vraag naar het product. "Daarnaast is het uniek en vooruitstrevend. De pindasaus is gluten- en lactosevrij. En daar zijn ontzettend veel huishoudens blij mee." Van den Heuvel probeert zijn enthousiasme met zijn producten over te brengen naar afnemers en consumenten. "Ik sta volledig achter mijn product en organiseer daarom ook regelmatig een proeverij, waardoor iedereen mijn saus kan ontdekken."

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox