Logo boxmeersweekblad.nl


Genieten tijdens Ojjem van Ège Bojjem in Concordia Vierlingsbeek. (foto: organisatie)
Genieten tijdens Ojjem van Ège Bojjem in Concordia Vierlingsbeek. (foto: organisatie)

Ojjem van Ège Bojjem

De liedjesavond Ojjem van Ège Bojjem van Vierlingsbeek-Groeningen belooft weer een mooie avond te worden.

Alle ingrediënten hiervoor zijn in ieder geval aanwezig met tien deelnemende groepen die een lied hebben gemaakt en dit op zaterdag 13 januari vanaf 20.00 uur ten gehore brengen in Zalencentrum Concordia in hartje Vierlingsbeek, met steun van de begeleidingskapel. De deelnemende groepen zijn: GFT, APK, Smarties, 112, Anders as Anders, de Hartediefkes, Non-Verbaal, Wej Vier, Bekse Bastards en Jack en Ger.

Er is een deskundige jury samengesteld, bestaande uit vijf Vierlingsbeekse en Groeningse mensen die de taak op zich hebben genomen om te bepalen welke groep de Kuup's kup in ontvangst gaat nemen. Er is dit keer ook een nieuw element aan het programma toegevoegd, want de grote vraag is: welke groep gaat er met de aanmoedigingsprijs naar huis?

Wat natuurlijk niet is veranderd, is dat het publiek weer mag stemmen op de beste carnavalskraker 2018. Prins Ger II zal, naast een muzikale bijdrage aan deze avond, aan het einde van de avond de publieksprijs aan de winnende groep overhandigen. Daarnaast heeft de organisatie weer zes groepen uit het kleurrijke verleden van Ôjjem van Ège Bôjjem bereid gevonden om hun lied nog een keer op het 'goud-van-oud'-podium ten gehore te brengen. Concordia is de residentie van De Keieschieters Vierlingsbeek-Groeningen. De organisatie van het liedjesfestijn is weer in vertrouwde handen van Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek (ZEV).

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox