Logo boxmeersweekblad.nl


Willy Hendriks-van Haren, opnieuw lijsttrekker LOF.
Willy Hendriks-van Haren, opnieuw lijsttrekker LOF.

Willy Hendriks-van Haren opnieuw lijsttrekker LOF

Politiek leider van de Lokale Onafhankelijke Fractie (LOF) en wethouder van de gemeente Boxmeer Willy Hendriks-van Haren is opnieuw gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018.

Als wethouder heeft ze de afgelopen acht jaren volgens de LOF 'diverse belangrijke onderwerpen weten te realiseren'. Leden en bestuur zijn dan ook 'zeer verheugd dat zij wederom bereid is om de LOF-lijst aan te voeren'.

Willy Hendriks-van Haren: "Ik vind het een uitdaging om de koers die wij op diverse terreinen ingezet hebben verder te ontwikkelen en te verbeteren. Het is belangrijk dat er continuïteit is op de belangrijke onderwerpen zoals de zorg, cultuur en sport, leefbaarheid en woningbouw in alle kernen." Een lokale partij is volgens haar ontzettend belangrijk. "Wij redeneren en acteren vanuit de unieke situatie van elke kern. De wensen en verwachtingen van de lokale bevolking zijn voor de LOF leidend", aldus de nieuwe lijsttrekker van de LOF, die weer gaat voor het wethouderschap.

Onder het motto 'Kijk mee met de LOF' is ze tevens begonnen met vloggen. Zij gunt de inwoners van de gemeente Boxmeer een kijkje in haar dagelijks werk en privé. Zo kan iedereen zien waar Willy Hendriks-van Haren de hele dag mee bezig is, wat zij onderweg tegenkomt en hoe zij het thuis voor elkaar bokst. Het is een transparante manier om de burger rechtstreeks te laten kennismaken met het wel en wee achter de schermen van het wethouderschap.

De beelden zijn op YouTube te zien bij LOF live en op Facebook en Twitter.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox