Logo boxmeersweekblad.nl


Het Weijerkoor uit Boxmeer.
Het Weijerkoor uit Boxmeer.

Kerstconcert Weijerkoor in Boxmeer

Het Weijerkoor uit Boxmeer voert op zondag 10 december om 15.00 uur een kerstconcert uit met een gastoptreden van het Hart-koor, eveneens uit Boxmeer.

Het concert vindt plaats in de Kapel van de Zusters van Julie Postel aan de Veerstraat 49 in Boxmeer. Wie helemaal in de sfeer van Kerstmis wil komen, doet er goed aan dit jaar het concert van het Weijerkoor bij te wonen. In het programma zit voor ieder wat wils. Degenen die vinden dat de advent een moment van bezinning is, komen aan bod met nummers van onder andere Lauridsen en Tjaikovski, maar ook degenen die een Engelse of een Franse kerst helemaal zien zitten, kunnen hun hart ophalen bij dit concert met werken van Chilcott, Rutter of Adam. En Kerstmis zou Kerstmis niet zijn zonder een uitvoering van Stille nacht.

Rond de pauze is er een gastoptreden van het Hart-koor uit Boxmeer. Dit jongerenkoor bestaat pas een jaar en voert een mix van moderne en traditionele nummers op. Onder andere Happy Xmas van het beroemde duo John Lennon en Yoko Ono komt aan bod, maar ook een gospelnummer en een nummer van Fleetfloxes staan op de rol. Het concert wordt gezamenlijk afgesloten, waarbij ook het publiek kan meezingen. De voorverkoop via de site van het Weijerkoor (www.weijerkoor.nl) is inmiddels gestart. Kaarten zijn ook verkrijgbaar via leden van het Weijerkoor.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox