Logo boxmeersweekblad.nl


De overhandiging van de sleutel aan een van de nieuwe huurders. (Eigen foto)
De overhandiging van de sleutel aan een van de nieuwe huurders. (Eigen foto)

Huurders ontvangen sleutel van nieuwbouw

Woningcorporatie Mooiland heeft de sleutels aan de huurders van de 38 nieuwe huurappartementen aan de Jan Tooropstraat in Boxmeer overhandigd. Het appartementencomplex, met ondergrondse parkeergarage, heeft een moderne uitstraling en ligt op loopafstand van het levendige centrum van Boxmeer.

Het appartementencomplex, met ondergrondse parkeergarage, heeft een moderne uitstraling en ligt op loopafstand van het levendige centrum van Boxmeer. Aannemer Nieuwenhuizen Daandels heeft de woningen in opdracht van Mooiland gerealiseerd. De 38 appartementen met een diversiteit aan oppervlakte, indeling en huurprijs vormen samen een gevarieerd complex. Alle appartementen beschikken over een ruime woonkamer met keuken en twee slaapkamers.

Het complex bestaat in totaal uit 26 sociale huurappartementen en twaalf luxe vrije sector appartementen. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien, bereikbaar per lift en hebben allen een eigen parkeerplaats en aparte berging in de afgesloten parkeergarage. Met deze nieuwbouw levert Mooiland ook een bijdrage aan zijn ambitie om een duurzame woningvoorraad te realiseren. De energiezuinige woningen zorgen voor comfort en lagere stookkosten. Het complex heeft een afgesloten en gezamenlijk terras waarmee bewoners nog aan de slag gaan om dit gezamenlijk in te richten.

Zien welke woningen Mooiland nu aanbiedt voor verhuur? Kijk voor het actuele aanbod op mijnwoningzoeken.nl.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox