Logo boxmeersweekblad.nl


Smartlappenkoor Harde Kern sluit seizoen.

Smartlappenkoor de Harde Kern is een koor wat dit jaar zijn 15 jarig jubileum viert.

Iedereen kent het verhaal van ons ontstaan en het was een cadeau, de mensen die dit cadeau hebben gekregen zorgen er nog steeds voor dat ons koor blijft bestaan en daar zijn we dan ook trots op. Om dat 15 jarig bestaan alvast een beetje te vieren sluiten wij ons seizoen, onder het genot van een hapje en drankje,op dinsdag 15 augustus bij café/zaal 't Centrum,af.

We hopen op heel mooi weer zodat we dit samen met al onze fans buiten op het terras kunnen vieren. Bij wat minder weer vind dit in het café plaats. 15 jaar Lief en Leed,op zo'n dag denken we dan ook aan alle mooie dingen die we samen hebben meegemaakt maar er zijn ook dieptepunten geweest die in onze, en misschien wel Uw gedachten,de revue passeren.

We repeteren nog steeds iedere dinsdag met veel plezier bij ons clubhuis. Regelmatig hebben we een optreden en ook de komende maanden zijn we nog op verschillende plekken te zien en horen.

Op 18 november hebben we onze jaarlijkse feestavond en op 19 december geven we weer een kersconcert in de Kloostertuin. Wij hopen jullie in grote getale te ontmoeten zodat we er een mooi smartlappenfeestje van kunnen maken! Graag tot dan!

Reageer als eerste
Meer berichten