Logo boxmeersweekblad.nl


Op de foto staan vooral ouderen, maar het is de bedoeling dat er ook een groep jongeren mee gaat op bedevaart. Zij krijgen een speciaal jongerenprogramma aangeboden.
Op de foto staan vooral ouderen, maar het is de bedoeling dat er ook een groep jongeren mee gaat op bedevaart. Zij krijgen een speciaal jongerenprogramma aangeboden.

Jong en oud, gelovig en niet-gelovig op bedevaart

Op aanstaande zaterdag 14 oktober gaan parochianen van Maria Moeder van de Kerk mee met de bisdomsbedevaart onder leiding van bisschop Gerard de Korte per bus en TGV naar Lourdes. Ruim 30 personen hebben zich inmiddels aangemeld.

Sint Anthonis - Dit keer wordt de tocht georganiseerd door de VNB samen met de Stichting Lourdesfonds Gemeente Sint Anthonis.

Op zaterdag 14 oktober worden de pelgrims met een speciale VNB-bus opgehaald. De bus brengt het gezelschap naar de Belgisch/Franse grens. Daar wordt overgestapt op de TGV die alle bedevaartgangers uit Nederland, in sneltreinvaart, naar Lourdes brengt.

Jong of oud, ziek of gezond, gelovig of niet gelovig, iedereen kan mee op bedevaart naar Lourdes om deze ontmoeting mee te maken.
Er is erg veel te zien en te beleven. Dat geeft naast alle mogelijkheden tot bezinning nog meer inhoud aan die ontmoeting. Men komt in contact met anderen en beleeft leuke dingen met elkaar.

De bedoeling is dat er ook een groep jongeren mee gaat op bedevaart. Zij krijgen een speciaal jongerenprogramma aangeboden. Een aantal heeft zich al aangemeld. De reis is immers gepland tijdens de herfstvakantie.

Tijdens het verblijf krijgen alle deelnemers een volledig programma aangeboden.

Opgave en info

Neem contact op met Riek van Raaij via: 0485-382193.

Reageer als eerste
Meer berichten